Wat bezielt mij?

Ik ben een levensgenieter Pur Sang en leef mijn leven vooruit. Mijn hoogste doel is om mezelf te zijn. Iedere ontmoeting en ervaring draagt daar aan bij. Een leven lang leren hoort bij mij. Hoe meer ik er in slaag mezelf te zijn, hoe beter ik in staat ben een voorbeeld voor anderen te zijn.

Je kunt me namelijk geen groter plezier doen dan jezelf te zijn of te worden. Iedereen heeft een roeping(passie) in dit leven, leef het of ga ernaar op zoek. Wat geeft je energie? Verspil geen tijd. Je bent waardevol genoeg om geluk te ervaren. Onze grootste lessen zijn: vergeving, compassie en dankbaarheid.
Aan dit proces wil ik graag op basis van eigen ervaringen bijdragen. Door te luisteren, er te zijn of door mijn verhaal te vertellen.

Plezier is daarin wel een groot goed. Ik werk met veel humor. Enerzijds omdat ik het zelf heel fijn vind en anderzijds dat daardoor zaken makkelijker te relativeren zijn. Het maakt alles minder zwaar en daardoor toegankelijk. Zodat het uiteindelijk kan leiden tot persoonlijke ontwikkeling.

Ik leef om te zijn in Licht en Liefde.