Brengt je persoonlijkheid aan het licht.

Alles kan ondersteunend zijn om in je kracht te staan en bij je kern te komen. Ook kleding en hoe je jezelf uiterlijk neerzet in de wereld draagt bij aan hoe je je voelt en wat je creëert voor jezelf. Ik ondersteun mensen bij het kleden en stylen, zowel zakelijk als privé.

Ik doe dat al jaren met heel veel plezier voor familie en vrienden. Ik heb daardoor een heldere kijk ontwikkeld op wat een persoonlijkheid juist aan het licht brengt en echt kan werken voor die persoon. De combinatie van mijn werk als coach maakt het ideaal om het plaatje compleet te maken door én de binnenkant én de buitenkant één te laten zijn.

Ik doe dat door styling advies in de vorm van een gesprek waarbij ik samen met jou je kledingkeuze doorneem en bekijk wat je wensen zijn en hoe je die kan bereiken met je huidige garderobe. Ook het personal shoppen behoort tot de mogelijkheden waarbij ik samen met jou of alleen voor jou op pad ga om een passende garderobe samen te stellen. Dat kan in de stad van je keuze. Passende kleding laat je persoonlijkheid aan het licht komen.

Nieuwsgierig? Neem contact op om een afspraak te maken of voor meer informatie over tarieven.